Ni glömmer väl inte att besöka oss på mässan?

Vi tänkte lägga in lite bilder från veckan som gått och så, det har ju inte blivit så mkt av det innan eftersom vi haft så mkt annat göra!


När det blev dags för fotografering blev vi alla lite fnissiga


Någorlunda stilla blev vi iaf till sist..


Modell 2 och modell 1, side by side


VD:n själv med broschyr och vårt allra första kvitto. (Armbandet är från Carry-me)


Ny modell

Idag har vi jobbat med några nya modeller, detta är en av dem. Bilder på de andra kommer inom kort!


Silverkedja med stort hjärta, finns även i guld. 99kr/st

Update

Med ungefär en vecka kvar till mässan sätter Carry-me full fart! I veckan blir det massvis med armband som ska göras och även nya modeller som ska komma upp. Vi ska försöka hinna med att lägga ut bilder på allt så ni kan förbereda er för vad ni ska köpa hihi. Vi är nu klara med vår monter-planering och våra visitkort så allt kommer bli så fint så till mässan! ni glömmer inte att komma och besöka oss väl?

Nu tar vi helg

Affärsplanen är nu inlämnad. Vår lärare tyckte den var jättebra så nu är vi med och tävlar om bästa affärsplan, man kan ju alltid hoppas på en vinst!

Detta blir en lugn helg för företaget för nästa vecka drar den stooora produktionen igång. Det är ju sista veckan innan mässan! Kommer bli galet bra :)


Vi klarade det!

Nu är vi äntligen klara med vår affärsplan. Om ni kommer på öppet hus på Borgarskolan v 48 så kan ni få läsa den ;) Vi har även kommit upp med en ny modell idag, ska se om vi hinner lägga ut någon bild senare ikväll. Nu måste vi jobba vidare med visitkort och så. Keep on reading!


Tillverkning

Här får ni lite fina bilder på oss i Carry-me UF!


Sanja och Josefin jobbar för fullt


Marina arbetar på affärsplanen


Marie ser lite bekymrad ut...


Armband

Nu har vi äntligen tagit lite bilder på vår första design. Det är ett armband i antingen silver eller guld med sidenband i valfri färg.


De små hjärtan som finns i förlängningskedjan är vårt signum och kommer antagligen att finnas på alla designer.


De kostar 79kr/st

Carry-me UF

Vår affärsidé är att producera och sälja smycken som utformats och framställts utav oss i Carry-me UF. Detta kommer vi att göra på ett roligt, utmanande och nytänkande sätt för att på bästa sätt kunna tillfredsställa så många kunder som möjligt!

Här kommer vi i företaget lägga upp bilder på våra produkter, nyheter och även ta emot önskemål och beställningar. Mer info kommer inom kort.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0